януари 8, 2017

Подови настилки

Подовите настилки, с които работи фирма Бонтекю ЕООД са:

  • Линолеум:

полагане на линолеум и мокет

Административна сграда Триумф


Подова настилка, изработена изцяло от естествени материали – дървени или коркови стърготини, естествени масла, смоли и оцветители. Истински екологично чист подукт, който е издържлив на натоварване.
Използва се за болници, училища, детски градини и обществени сгради. Настилките са негорими, антистатични и антиалергични.
Вижте повече за линолеума в статията тук.

  • Паркет

Подовата настилка от масивно дърво предлага несравнима топлина и комфорт. Естествения материал не излиза от мода и с времето става дори по-ценен. Паркетът се отличава със здравина и дълъг живот, добри топло- и шумоизолиращи качества. Основно предимство на паркета е естествения рисунък на дървесината, който създава неповторим уют.

  • Мокет

Екип монтаж Мокетените настилки се използват смело в офиси и хотели, коридори и заседателни зали. Със своите шумозаглушаващи свойства, мокетът създава идеалната спокойна работна среда. Съвременните мокетени настилки се отличават с редица практически предимства: добра топло- и шумоизолация, значителна енергоефективност, висока износоустойчивост и устойчивост на мебелни колелца, а специалното защитно покритие ги прави устойчиви на замърсяване, предпазва от задържане на акари и развиване на алергии. Мокетът не е хлъзгава подова настилка, а при евентуално падане, омекотява удара. Идеален е за семейства с малки деца. Абсорбира замърсяванията и подобрява качество на въздуха в помещението.

  • PVC настилки

Модерно и дълготрайно подово покритие с високо качество. Висока износоустойчивост, заради специалното полиуретаново покритие, което позволява лесно да се поддържа и осигурява дълъг живот. Изключително разнообразие на цветове и приложимост в офиси, частни домове или обществени сгради с голям човекопоток.

  • Коркови настилки

Корк подКоркът е натурален продукт, който се съчетава с всеки интериор и не се нужде от специална поддръжка. Най-големият му плюс е, че е естествен изолатор – в студено време дори, ходилата остават топли върху повърхност от корк. Корковите покрития не се овлажняват, не гният и се почистват лесно. В същото време коркът е един от най-добрите звукоизолатори, достатъчно твърд и износоустойчив е.

Вижте ГАЛЕРИЯ с проекти и различни подови настилки.