януари 8, 2017

За фирмата

Фирма “Бонтекю” ЕООД е специализирана в поставянето на подови настилки от 2005г насам, но на българския пазар навлиза през 2016г.

Нашите специалисти са обучени техници със солиден опит в полагането на подовите настилки на частни домове и обществени сгради в Белгия и Холандия. Започнахме в Белгия през 2005 г и досега работим и издаваме изключително сериозни и трудоемки обекти като болници, спортни зали и детски градини.
Името на мениджъра на фирмата и екипът му, се свързва с безкомпромисно качество и справяне с всякакви детайли при поставяне на различните видове настилки. Ние изпипваме нещата. Качество и професионализъм при нас не са празни думи. Държим на реномето си и го доказваме чрез перфектни резултати с всеки следващ обект, който издаваме.

Наши партньори и възложители са големи фирми като Veldeman group и Alcopro Belgium – все доказани имена в строителния бранш.

Освен екип от професионални монтажисти, наш консултант е на разположение да Ви посъветва по всички въпроси, свързани с поставянето на избраната от Вас подова настилка. Ние сме винаги насреща при избора на подходящата настилка за вашия дом, офис или обществена сграда.

Вижте повече за мениджъра на Бонтекю тук.