ПВЦ настилка

Новите технологии и възможности на съвременния свят предполагат и богата гама на подовите настилки. Това с пълна сила важи и за ПВЦ настилките, които са различни разновидности и с разнообразно предназначение.

Най-общо казваме, че настилките се делят на такива за бизнес и за жилищни нужди.

Настилките за бизнес са за обществени сгради, автомонтьорски гаражи, спортни зали, хосписи и др. Има богат избор на дизайни на ПВЦ настилка – едноцветни или цветни, с рисунки, фигури, ефекти и т.н. Има и PVC настилки с 3D ефект – подходящи за офиси, конферентни зали и т.н.

ПВЦ настилка

Фоайе на хотел в Белгия

PVC настилка е може би най-добрия вариант за вашия гараж. Има модели, които са изключително износоустойчиви, не-попиващи масло и не-хлъзгави. Постигнатият ефект и ползи за всеки потребител, зависят от качеството на избраната подова настилка.

Три са предимствата на PVC настилките – хигиена, устойчивост и лесна поддръжка. Особено са подходящи са сгради и помещения, в които стените не са идеално прави. Подът обаче задължително се изравнява със специална саморазливна замазка, тъй като основно изискване за перфектен резултат при ПВЦ настилката, е идеално равната основа, върху която тя се поставя. Така че какъвто и да е подът преди, след поставяне на ПВЦ настилка, той става равен и гладък.

ПВЦ настилката се укроява и отделните парчета се лепят със специална машина за топло заваряване – вижте видеото долу. Работният процес включва няколко етапа, но накрая се получава гладък под, без фуги и неравности, лесен за почистване и стабилен за употреба. Показаният във видеото под е на операционна зала в болница в Белгия.

Посъветвайте се с нашите консултанти за подходящата настилка.
Пишете ни на: нашия имейл.

За постигане на съвършената подова настилка е необходимо точно спазване на всички технологични процеси и използването на материали и машини с най-добро качество. В Бонтекю ЕООД използваме
надеждни и изключително прецизно изработени инструменти, професионални машини и спазваме всички условия за безопасен производствен процес. Качеството на нашия инструментариум, както натрупания опит и добри екипни взаимоотношения, превръщат работата в удоволствие. И това си личи във всеки детайл от поставените от екипа на Бонтекю подови настилки.

Тенис зала в Белгия


Фоайе на хотел в Белгия

Публикувахте от Бонтекю подови настилки в Четвъртък, 2 април 2020 г.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *